RIDSKOLA

Börja rida

Ridskola

STALLKOMPISDAGEN

Stallkompisdagarna är på lördagar 13.00-16.00 vecka 6-24.

Det är viktigt att du som förälder hämtar ditt barn i tid! ALLA som går i galoppgrupp får komma på dessa träffar. Vi blandar teori, häst- och stallskötsel med massa lek och skoj. Just nu är det väldigt omtyckt att leka med käpphästar vilket vi tycker är roligt.

Denna termin tänkte vi ta hjälp av några vuxna ur styrelsen för att prata om ryktesspridning, första hjälpen, vikten av allsidig träning och hur man är en bra kompis. Dessa tillfällen är oannonserade och de gånger det blir så samlar vi alla deltagare för att vara med.

Vi tänkte även ta tillvara på intresset av käpphästar och i teoritimmen prata om foder, stamtavlor, raser m.m. som de kan använda på sina käpphästar.

Några viktiga saker vi vill att ni föräldrar pratar med era barn om:

Man måste meddela att man lämnar sitt barn till oss, bli avprickad och få en väst!

Man tar AV sig skorna vid en skogräns.

Man lämnar teorirummet och köket i ett snyggt skick! Dvs man diskar efter sig och kastar sopor i sophinken. Vill de fortsätta ha detta rum öppet på lördagar får de sköta sig.

Dessa dagar genomförs ideellt av klubben och vi tar gärna hjälp från er föräldrar med att göra en käpphästbana som deltagarna kan använda. Bokstäver och hinder behöver byggas och målas. Har någon utefärg över eller känner nån som känner nån så tar vi tacksamt emot det!

Vi ses i stallet!
Hälsningar SPK och ungdomsledarna