Solängens Ridcenternyheterom ossridskolagallerihästkalasprivatträningvåra hästarkontakt

Hej!

Jag heter Nisse och jag är ute på ett viktigt uppdrag!

Häng med mig när jag besöker kommunens alla äldreboenden under sommaren. Följ min turné på Instagram @nisse_paturne

Och som vanligt hittar ni oss även på @solangens_hastar och @storvreta_ponnyklubb

Vi ses!

Nisse

STJÄRNGRUPPER

I augusti startar vi återigen våra populära Stjärngrupper på söndagar för dig som behöver ett mindre sammanhang och ett lugnare tempo.

Stjärngrupper

PROVA PÅ-GRUPPER PÅ SPK HT-22

Prova på-termin för barn från 3 år, jämna söndagar, med start v. 34:

Prova på

AFTER SCHOOL - RIDNING

Jämna måndagar kan du nu hänga här efter plugget. Ridning kl. 16:00-16:45

After School

SOLÄNGEN ACADEMY BASIC

Ett unikt system som möjliggör för dej att ha känslan av en egen häst och att ev. tävla utan att ta hela ansvaret och kostnaden som det innebär att äga en häst:

Academy Basic

TERMINSSTARTSBREV

Det drar ihop sig för start!

Terminsstart-ht22.pdf

KLUBBKLÄDER

Du har väl inte missat att du kan köpa fina klubbkläder med ditt eget namn och SPK-logga på?

Normal leveranstid är ca 5-10 dagar.

Beställ klubbkläder

EUROPEISKA JORDBRUKSFONDEN FÖR LANDSBYGDSUTVECKLING

Solängen har beviljats stöd, från Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling, för sin investering av uppbyggande av ridhus under 2018.

Vi har i och med denna investering kunnat tillsvidareanställa personal och anställa fler samt utöka vårt ridelevantal.

Vi är superglada över att ha fått detta stöd!

Elin Öhman

Följ vår vardag här på ridskolan:
Instagram @solangens_hastar  @storvreta_ponnyklubb

Senast uppdaterad: