RIDSKOLA

Börja rida

Ridskola

IGENRIDNING

Numret för avbokningar och igenridningar är
0700-01 16 98

Vi erbjuder er en möjlighet att få rida igen ett avbokat tillfälle. Vi garanterar inget, men möjligheten finns. Solängens ridskola är en av få ridskolor som ger möjlighet till detta, men det medför en del regler som måste följas:

Avbokningen ska ske senast kl 19.00 dagen innan din ridlektion för att igenridning skall få ske.

Avbokning sker helst via SMS till tfn 0700-01 16 98.

För att boka en igenridningstid kan du antingen titta själv i pärmen och säga till personal om du vill boka, eller så kan du ringa oss vardagar mellan kl. 10-12 så har vi möjlighet att titta i pärmen åt er. Det går INTE att boka tider via mail eller SMS!

Elever får ej själva boka/avboka i pärmen!

Nybörjare till och med prova-galopp-grupp får rida igen i varandras grupper.
Galopp-grupper får rida igen i de grupper som provar eller kan galopp.
30-minuters-grupperna får rida igen i andra 30-min-grupper eller i nybörjargrupper.

För TR-elever och hoppgruppselever gäller följande: Ni ska avboka för att få rida igen. Ni får boka igenridning i alla galopp-grupper även TR och hoppgrupp.

Igenridning bokas endast på avbokad plats och måste ske under samma termin.

I samband med att igenridning bokas så stryker vi din avbokade tid. Den är därmed förbrukad oavsett om du rider igen eller inte.

Igenridningen är personlig.

Igenridningen måste ske under samma termin som man är borta.

Elever får ej själva byta ridtider med varandra för igenridningar/avbokningar utan alla igenridningar/avbokningar skall följa ovanstående regler.

Det är viktigt att ni avbokar lektioner så att det finns tider att rida igen på.

Det är också viktigt att ALLA följer ovanstående regler i samband med igenridning/avbokning så att allt fungerar på ett smidigt sätt.